Balkongräcke smide

Balkongräcke av smide

AD

Smide anses vara ett av världens äldsta hantverk och under flera århundraden har man nu tillverkat vackra och hållfasta staket, grindar och räcken av med smide. Fortfarande, i vår moderna tid, lever detta hantverk vidare och är mer fortfarande mycket populärt att använda som t.ex. balkongräcke. Det finns gott om hantverkare runt om i Sverige som har erfarenhet och kunskap inom smide och att beställa grindar, staket eller någon form av räcke går bra i de flesta delar av landet. De flesta smideshantverkare är rutinerade med att tillverka balkongräcken på beställning.

Många företag som sysslar med smide erbjuder både färdiga modeller av balkongräcken i smide eller ger dig möjlighet att göra en specialbeställning. Oavsett om du vill göra en skräddarsydd beställning av balkongräcke i smide så rekommenderas att du tar ett hemmabesök för att få bästa möjliga underlag inför din beställning.

Nedan är några bilder på balkongräcken i smide som kan ge lite inspiration till ditt egna val av räcke till din balkong.

Nedan är företag i södra Sverige som tillverkar räcken och annat av smide:

Tjustorp svets

Karles

Ferrum smide

AD