Balkongräcke glas

Det finns många för och nackdelar med balkongräcke av glas. På denna sida hittar du bra information om räcken av glas.

AD

Inget sätt att komma runt levererar balkongräcken av glas på många olika platser. Av skäl som hälsa och säkerhet måste nästan alla bostäder och kommersiella byggnader ha någon slags staket i eller på byggnaden. Den senaste innovationen kommer med stor stil och Smart teknik möjliggör för utestående synlighet i alla riktningar.

Balkongräcken av glas

Balkongräcke och andra räcken av glas är den häftigaste sak sedan skivat bröd och kan installeras i trappor, däck, balkonger, runt simbassänger, idrottsevenemang eller används ens så tjusiga fäktning.

Vad är egentligen glasräcken?

Överensstämmer med säkerhet koder och förordningar, varit räcken krävs för strukturer för alla typer av skäl med yttersta skydd. Vanligtvis har dessa tilläggningar trä, järn, grate, eller strung kabel. Inte bara visar denna nya design av glas tilläggningar eleganta, det ger oklanderlig kapacitet. Entreprenörer har marknadsförs de nya räcken som är enkel att installera och relativt blygsamma i kostnaden. Enligt tillverkarna, kan dessa glas tilläggningar monteras och konstrueras av även de mest novices of handy män eller kvinnor.

Komponenter i balkongräcken av glas

Säkerhet dämpas och splittras motståndskraftigt glas (¼ tum till ¾ tums tjocklek) kostar från 30$ 60 $ per linjär fot
För däck fördelade trä poster på maximalt fem fötter sönder
För däck, trä för att bygga en kanal för glas railing monterade på toppen och botten av inlägg
För trappor eller däck, kanaliseras järnväg kopplingar (antingen raka eller användardefinierade originalpriser)
Vissa glas tilläggningar system medföljer ej hopmonterat aluminium inramning där färgen är förutbestämt

Fördelarna med balkongräcken av glas

Snabb installation
Uppfyller bygga koder
Anpassade färger
Rosta fri, resistenta mot salt
Framtagen för inuti eller utanför program
Se genom förmåga för öppnandet av en bred vidderna för optimal synlighet

Glas tilläggningar kan öppna upp en vy till en fantastisk värld när släpps ut på hög upphov byggnader i ett storstadsområde inställningen. Föreställ er bor i landet, sitter på en kortlek med mil av kullar som sprids i väldiga. En person kan commune med naturen som han eller hon faktiskt blir en med det genom magiskt av glas. Jag vision sitter på en ski lutning, äta min lunch medan sammanträdet bakom en railing tillverkade av glas så jag kan känna som jag är egentligen ut på ski run, inte saknas en sak. Med en förlegad järnväg skulle sannolikt känns fångade och kalla saknas om alla åtgärder.

Många hus är flera nivåer i denna dag och tidevarv eftersom utrymmet och den "bygga det djupare och billigare" mentaliteten. Fler och fler hus måste naturligtvis ha trappor flytta människor från en nivå till en annan. Föreställ er hur placera glas räcken i stället för de vanliga trä gamla kunde och skulle utöka storleken på ditt hus bara genom att öppna den.

AD

Första gången jag såg glas tilläggningar var en ishockeyspelare som spelar spelet. Det som ett sätt för fans att se allt som hände på isen när du skapar skydd från missriktade puckar. Nu är de används i alla typer av idrottsevenemang för att hålla människor i och i vissa situationer, att hålla dem. Simning tävlingar, horse events, något fält spel kan styras med fäktning nu med användning av glas räcken. The sky is the limit, bokstavligen!